Konsert: "Daniel Kemish unplugged"

Område: Tingsryd
Arena/Plats: Urshults Hotell
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Tisdag 8 sep 2020

OBS NYTT DATUM: 8 SEPTEMBER

Daniel Kemish är en brittisk född Countrysångare. Hans sånger och scennärvaro är omvälvande och han ger all sin uppmärksamhet till publiken, han har en röst som växlar från countrymjuk till rockhård. Daniel är en turnerartist i hjärtat och lever livet på vägen, efter att ha släppt två album och har han många historier att berätta.

2016 släppte han sitt första album "Fools & Money". Han började sedan sin turnékarriär och han har spelat över 300 shower och kört över 150 000 km.
När Daniels skrev låtarna till sitt andra album "Under The Same Sky" tillbringade han en månad helt ensam i en fjällstuga i Österrike, utan el / rinnande vatten eller telefoner, och bara en vedspis för uppvärmning / matlagning och smältning av snö. Detta gjorde det möjligt för honom att återgå till riktiga grunderna i låtskrivning och skapa ett album som var mer personlig för honom själv. Resultaten är imponerande och Daniel utvecklades med ett nytt ljud och stil som verkligen visar att han har mognat som både låtskrivare och artist. Missa inte denna chans att se Daniel på nära håll och personlig i en intim show som verkligen kommer att fånga den passion han har för att spela musik. Trummor: Ruben Salamanda (Spanien), Bas: Fabiano Santos (Brasilien) Huvudgitarr: Tiago Jesus (Portugal).

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Sep
Tisdag 8 sep 2020 19:00 Urshults Hotell

Kontaktinformation

Arrangör
Mikael Hansson tel.nr. 0706-991353
E-post Arrangör
mvhprod@gmail.com
Bokningslänk
https://www.biljettkiosken.se/event/200908-mvhproduktion-daniel_kemish_unplugged

Bra att veta

Prisinformation
Entrépris: 180:- Biljetter: www.biljettkiosken.se Ev överblivna biljetter säljs på plats( Urshults hotell) fr 18:00

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6272.cbischannel-449.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails